keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Viikko 11: toko ja agility

Maanantaina oli tokoa Naalin kanssa, ja taas harjoiteltiin seuraamista sekä luoksetuloa. Seuraamisen ongelma on paljon omassa päässä, mun pitää itse koko ajan olla iloinen ja vauhdikas niin koirakin on.

Tiistaina ja keskiviikkona oli agilityn vuoro, rata oli seuraavanlainen:

Lyhyt ja ytimekäs, parilla ongelmilla. 2-4 tehtiin ns. pakkovalssilla että pääsi juoksemaan lujaa eteenpäin, koska 4-7 on aikamoista vauhtirataa. Keppikulma oli vaikea, mutta onnistui Hiiren kanssa hyvin kun vähän hioi sitä. 8-9 oli suht simppeli mutta 11-12 tuotti vaikeuksia. Ongelma oli lähinnä ehtiminen, koska 12-putki on suora ja siinä pitäisi vaihtaa sitten toiselle puolelle kenttää hinkkaamaan 13-16. Päädyin siihen että hiukan hidastin koiraa eli menin ite reilusti putken ja 11-esteen väliin, heitin koiran 11 yli niin että koira sitten kiersi vasemmanpuolista siivekettä putkeen päin, niin ehdin ite irtoamaan sitten putkea pitkin kohti seuraavaa estettä. Taisin tehdä 10-11 välissä jonkinmoisen valssin, samoin 11 jälkeen. 13 jälkeen ehdin valssata Hiiren kanssa ja sitten vaan pyöräytin ympäri ja maaliin.

Oli pikkasen haastava mutta kiva rata!

Naalin kanssa tehtiin lähinnä motivaatiotreeniä eli yksittäisiä tai korkeintaan pari-kolme estettä kerrallaan. Kepit meni ok ilman ohjureita, tietty käsiavulla. Puomi meni vauhdikkaasti vaikka oli putki alla.

Tänään mentiin sama rata, Hiiren kanssa ei ollut ongelmia kun hiukan keppikulman kaa. Loppuosan tein eri tavalla, keksin tehdä persjätön 13 jälkeen (ehdin just) ja vastakäännöksen 15 kohti ja se meni paaaljon paremmin kuin se kökkö valssaus missä meinasin törmätä Hiireen aina... Naalin kanssa taas mentiin pientä pätkää ja leikittiin paljon. Etä palkkaus toimi nameilla, ei suostunut kouluttajan kaa leikkimään (näin kepeillä). Väsyi taas, mutta ehdittiin lopettaa ajoissa. Naali osasi hyvin kolmosen pakkovalssia, putkiralli (5-6) meni hyvin ja 13-14 persjättökin onnistui sen kaa. Hyvä NaaNaa!

Loppuviikosta ei ookkaan muuta kuin näyttely lauantaina, ilmoitan sitten miten meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti