maanantai 9. maaliskuuta 2015

Pitkästä aikaa...

Taas meni aika ihan liian nopeasti... Ja en ole ehtinyt kauheasti blogia päivittämään. Elämässä on tapahtunut kaikenlaista, etenkin koirien suhteen.

Otetaan hyvät uutiset ensin: Hiiri on FI MVA! Napattiin se viimeinen serti Parkanon näyttelyssä helmikuun ekana päivänä.Hiiri on myös startannut kanssani agilitykisoissa, viime viikonlopulla tuli käytyä jo neljänsissä kisoissa. Tuloksia on melkoinen kasa hylättyjä kisajännityksen takia mutta viime kisassa tulikin sitten kaksi nollaa ja LUVAa plus toinen sija sekä kuudes sija. Olen ihan tyytyväinen. :) Meidän meno on vihdoinkin kisoissakin semmosta kivaa ja sujuvaa, joskin vähän hidasta.


Minä ja Hiiri Lahden agilitykilpailussa joulukuu 2014. Tuli yksi tulos nimenomaan tästä radasta, taisi olla 15 virhepistettä. Kuvaajana Jari Laitinen (c).

Naalin kanssa agility on myös lähtenyt sujumaan. Hypätään matalia hyppyjä ja melkein kaikki esteet on hallussa, keppejä ei vielä mennä tosissaan eikä A-estettä. Naalin pahin ongelma on tällä hetkellä nuoruus, teini-ikä ja angsti. Hän kokeilee rajoja ihan täysillä tällä hetkellä ja mm. haukkuu kotona tunnin verran aina aamuisin. Ollaan käyty ongelmakoirakouluttajan luo ja taitaa olla ihan pieni johtajuusongelma ja rajojen kokeilemista meillä nyt, harjoituksien kautta koitetaan saada kakara ruotuun!

Naalilla on myös tokoa joka viikko, ja ainakin toistaiseksi suostuu tekemään töitä kanssani. Toivottavasti hän ei ala sitä mitä Hiiri teki teininä eli välinpitämättömäksi, se oli raivostuttava aika...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti