torstai 8. toukokuuta 2014

Taas päivittelyä...

Tokoa ja agilityä ollaan ahkerasti Hiiren kanssa harjoiteltu, mutta blogiin on tullut vähemmän aktiivisesti kirjoiteltua.

Kevään tokokurssi loppui "kokeenomaiseen" treeniin, Hiirellä meni ihan hyvin ja seuraaminen on huikeesti parempi kuin mitä se on ollut ennen. Hyppyä nollattiin koska oltiin liian kaukana siitä, eli sitä pitää vielä harjoitella.

Hiiren kanssa pitää myös ruveta harjoittelemaan metallikapulalla ja tunnarilla, koska noutoa pitää erikseen opettaa joka kerta... Herra ei tällä hetkellä muuta nouda kuin sitä puukapulaa, mutta hyppynoutokaan ei ole sen kanssa ongelma.

Pikkuhiljaa pitäisi myös kiertämistä ja avoimen luoksetulopysähdystä harjoitella parempaan kuntoon.

Tällä hetkellä ollaan Hiiren kanssa tokon häiriökurssilla, ihan vaan motivaation kohentamiseksi koska silloin kun on häiriötä Hiiri on kaikesta energisin, niin mun huikee suunnitelma on että häiriön kautta saataisiin lisää intoa tekemiseen. 

Eka kerta oli jo, ja tehtiin mm. paikallaanmakuuta ja perusasentoa, ei mitään kovin vaikeeta. 


Agilityn viimeinen kerta oli ja meni, tänään alkaa seuraava agilitykurssi. 

Vielä viime kerrasta: mentiin siis alla oleva rata (kartta pöllitty WeCa:n facebooksivuilta):

Aikamoista vauhtirataa oli, Hiiren kanssa hinkattiin enimmäkseen 6-7 käännösta (tiukka vastakäännös). Loppuun oli vielä lisätty pari hyppyä mitä tässä ratakartassa ei näy, 18 jälkeen oli vielä 1 uudestaan ja sitten 6. Se olikin vaikein osuus koko radasta ja sitä harjoiteltiin kans. Muuten tämä oli tosi kiva rata ja Hiiri menee suoria tosi hienosti.

Hiiren kanssa pitää hioa kontakteja, niissä tulee fuskattua.


Naali osaa nyt istua käskystä, sekä odottaa lupaa mm. ruokakupin ääressä ja eteisessä. Sisäsiisteydessä on tullut vähän takapakkia ja pupsi edelleenkin varastelee kissanpökäleitä kissanvessasta. Yksinolot sujuu ihan hyvin, vähän protestoidaan silloin kun minä lähden ja tuun kotiin, mutta en huomioi häntä silloin. Hihnakävely on ajoittain vaikeaa mutta sujuu jo paljon paremmin kuin alussa. Naali ei vaan välillä tajua ettei hihnassa voi riekkua.

Pentukurssille ei päästä ihan vielä, koska kesän menot haittaa aikatauluja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti