lauantai 10. toukokuuta 2014

Agitreeni ja kuvaustuokio

Pidettiin eilen pieni kuvaussessio ja nauroin ihan kippurassa. Hiiri oli jokaisessa kuvassa melkein 1oo% samanlainen (tyyppi osaa poseerata ja tuijottaa kameraan), Naali taas kyllä istui paikallaan, mutta pää kallistui kuvissa vuoronperään oikealle ja vasemmalle. Ilmeisesti oli utelias ja ihmetteli kameran ääntä. :D


 Tämmönen se Naali tällä hetkellä on, ikää 11 viikkoa. Ensi viikolla onkin rokotuksien aika!


Hiiren kanssa alkoi uusi agilityryhmä torstaina, alla rata mitä mentiin.


Rata oli aikamoista murhaa mennä. :D

Pahinta oli alku eli 1-8. Kasi oli oikeesti vielä esteen toisella puolella, mutta me helpotettiin sitä Hiiren kanssa. 1-3 ei tuottanut kauheasti ongelmaa, putkikulma (3) oli hiukan haastava koska Hiiri kieltäytyy jos mun oma suunta vaihtuu liikaa.

4 jouduttiin hiukan harjoittelemaan, mä siis pakkovalssilla otin 4 esteen yläpäässä vasemmalla kädellä Hiiren haltuun ja sieltä sitten pyörähdin koiraa päin ja vaihdoin kättä oikeeseen että saisin Hiiren esteen yli. Loput ei ollutkaan niin vaikeeta, luulin ensin että 5-este ois vaikeempi kun käännös on aika jyrkkä (mitä jos Hiiri hyppääkin estettä myös takaisinpäin) mutta ei se tuottanut ongelmia.

Kepit mentiin ilman ohjureita, ei mitään hätää niittenkään kanssa. Myöhemmin harjoiteltiin kepit erikseen ja tulin siihen lopputulokseen että niitä ei saa liikaa hinkata koska Hiiri fuskaa enemmän mitä enemmän turhautuu.

Putkikombo (10-11) oli helppo koska tota putkikulmaa ollaan harjoiteltu.

12-17 oli kans helppo, 14-15 välissä piti muistaa tehdä jyrkkä vastakäännös että koira myös kääntyisi.

18-20 ei myöskään tuottanut ongelmaa. Helppo ja kiva rata oli.

Lopuksi harjoiteltiin myös pöytää, ja otettiin loppukevennykseksi keinuakin (Hiiri ei kertaakaan omatoimisesti mennyt keinua!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti