sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Agilitytreenit 2.2.2014

Tänään vedettiin hyvällä fiiliksellä 22-esteen rata läpi agilitytreeneissä. Vaikeeta oli mutta hauskaa, rata oli lähinnä kolmostasoa.


1-3 oli helppoa kuin mikäkin, etenkin koska ollaan Hiiren kanssa reenattu rengasta erikseen. Ennen 4-putkea mun piti muistaa pitää Hiiri vasemmalla, taisin tehdä sen niin että juoksin hypyn ja renkaan sekä keinun yläpuolella, keinun jälkeen valssasin Hiiren sinne vasemmalle puolelle ja oikeeseen putkensuuhun.

Kepit olivat haastavia tässä radassa, kun suora kulma on tosi vaikea molemmissa päissä (5 ja 17). Harjoiteltiin sitä ohjureilla ja niin että oikealla kädellä houkuttelin sen keppejä tekemään.

6-8 meni yllättävän hyvin, olin varautunut siihen että Hiirtä olisi tarvinnut viedä ihan putkensuuhun asti ja siitä sitten hankalasti valssaten hypyn kautta kasiputkeen, mutta Hiiri irtosikin tosi hyvin kutoseen ja sain juosta elämäni edestä 7 alapuolelta putkelle ja siitä matka jatkui hurjalla vauhdilla ysille, josta nopea ja terävä vastakäännös A:lle. Olin tyytyväinen tähän rataosuuteen, se meni meillä yllättävän hyvin.

11-13 ei tuottanut ongelmaa, ennen puomia tein taas terävän vastakäännöksen. 13-15 oli mielenkiintoinen, koska tässä pystyi leijeröimään sillai että meni ite 9-esteen yläpuolella. Ensin Hiirellä jäi välistä 14 koska muistin leijeröinnin vasta liian myöhään mutta yritin silti tehdä sitä, sen jälkeen meni leijeröintikin ihan mainiosti ja taas joutui pinkomaan niin lujaa kun vaan pääsee. :D

A:n jälkeen valssi, taas vaikea kulma kepeille ja takaisin A:lle. Ei ollut kovinkaan haastava osuus.

19 takakierto tuotti eniten ongelmia mulle, koska siinä mua neuvottiin tekemään valssia. Ensin en meinannut millään saada sitä sujumaan, sitten sain valssin sujumaan mutta se oli tosi "vaarallisen" näköistä kun meinasin kompastua omiin jalkoihini ja kaatua. :D Väli 9-esteeseen oli tosi ahdas niin Hiiri hyppäs sen vahingossa kerran, ja ite meinasin törmätä siihen kans. Sujuihan se lopulta jotenkuten.

Tän jälkeen oli pää edelleen niin pyörällä että 21-esteen vekkikin ei meinannut millään sujua. Joko hosuin liian hätäisesti tai sit jäin vaan ihmettelemään, taisin olla liian hengästynyt ja hölmistynyt siinä vaiheessa. Kyllähän sekin lopulta sujui. :D

Meno oli oikein "hysteeristä" ohjaajan mukaan ja saatiin kehuja että ollaan molemmat (minä ja koira) yhtä pahoja hösöttäjiä. Kauhee parivaljakko. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti