maanantai 25. marraskuuta 2013

Tokotreenit

Taas oli maanantaitokon aika. Tällä kertaa vuorossa oli hiukan raskaampi treeni, kaikki koirakot suoritti yhtä aikaa hallissa ja häiriötä oli paljon. Hiiri kesti sen oikein hyvin, tietysti piippasi jonkin verran mutta jaksoi tehdä töitä häiriöistä huolimatta. Vedettiin aika pitkä liikesarja.

Luoksepäästävyys: Ensin tehtiin vanha tuttu luoksepäästävyys, tällä kertaa en palkannut Hiirtä ihan niin paljon, se kyllä meinas olla hiukan liian innostunut mutta ei lainkaan niin pahasti kuin alussa ja hyvin sain sen pysymään sivulla.

Paikallaanolo istuen: Tätä ei olla tehty ennen, ja olin ihan tyytyväinen tulokseen, Hiiri pysyi hienosti paikallaan.

Paikallaanmakuu: Tässä oli taas se meidän viime viikkojen ongelma, Hiiri ei ensin suostunut menemään maahan. Sillä on joku ihme juttu sen suhteen nyt, en yhtään tiedä mitä. Sitä pitäisi vaan hinkata ja hinkata koska se osaa sen. Jos mun ääni on tarpeeksi lempeä niin Hiiri menee kerralla maahan. Paikallaanmaku muuten sujui hyvin, Hiiri pysyy valppaana mutta ei hauku tai piippaa.

Seuraaminen: Tämäkin meni hyvin, meillä oli liikkuri ja koko porukka siis teki seuraamista yhtä aikaa, niin siihen nähden meni aivan loistavasti. Mä kuuntelin kunnolla ja Hiiri pysyi lähellä, välillä jopa seurasi ihan loistavasti.

Hyppy: Tässä on taas joku ihme ongelma, sama kuin maahanmenon kanssa. Hiiri ensin vaan jää miettimään, mun äänensävyn pitää olla tosi "kiva" että se menisi siitä. En mä oikein muuta keksi kuin sen hinkkaamista.

Liikkeestä maahan: Tämä meni jo hiukan paremmin, loppua kohti jopa hyvin kunhan saan äänensävyn säädettyä. Ihmeellistä kyllä tämä maahanmeno-ongelma.

Liikkeestä seis: Tämä meni ihan hyvin. Turhan paljon Hiiri liikahti välillä, pitänee tätäkin hinkata hiukan.

Luoksetulo: Tämä meni oikein hienosti, Hiiri tuli hyvin eteen.

Käännökset oikeaan: Tehtiin paljon käännöksia paikallaan, Hiiri on niissä ihan loistava ja jos jää huonoon asentoon niin ei tartte kun vähän ite heiluttaa lantiota niin se korjaa sen. Sain vinkiksi tuijottaa koiran silmiin vähemmän (mä en ees ollut tajunnut että mä tein sitä).

Käännökset vasempaan: Tässä jo korjailin sitä omaa katsetta ja Hiiri kesti sen hyvin. Sama homma kuin oikeeseen käännökset, meni tosi hyvin.

Lauantaina on sitten möllitoko, ja ensi maanantain reeni on kokeenomainen kans. Päätin että tammikuussa aloitetaan kisaaminen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti