sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Sunnuntai-agi

Tämmönen rata oli agilitytreeneissä tänään. En mene vannomaan että esteet oli tasan noin, koska niitä oli sen verran paljon siel radalla tänään. Kaikesta huonoiten muistin miten 5-11 ja 14 oli sijoitettu. Noh, jotain näinpäin.

Mentiin ensin 1-3, sitten hinkattiin 2-3 käännöstä hiukan ja sen jälkeen kolmosen edessä vekkausta että koira menisi oikeaan putkensuuhun (4). Taas oli mulla hiukan kehonhallintaongelmia, mutta menihän se jotenkuten loppujen lopuksi. Hiiri meni ainakin esteitten yli eikä karannut A:lle. Mä olin ite kakkosen takana kutsumassa ja käännyin siitä sitten kolmoseen päin. Helpommin sen ois voinut tehdä valssaten sieltä keskeltä, ennen 2:ta mutten uskaltanut koska Hiiri on niin kontaktihakuinen.

4-9 oli meille aika helppo. Kepeillä oli ohjurit taas kokonaan, ensi kerralla uskaltaa ehkä vähentää. Pussikin meni hyvin vaikkei olla sitä hetkeen menty.

9-10 oli sittn vähän vaikeampi, pussi oli melko lähellä 10-estettä niin se kulma oli tosi outo, ja jouduttiin hinkkaamaan sitä sylikäännöstä mitä siinä kohtaa tehtiin.

11-12 meni hyvin, ei ongelmia mutta 13 ja se hemmetin takaakierto... Huoh. Taas tuli omat äkkinäiset liikkeet esiin ja jouduin niitä omia liikkeitä hinkkaamaan. Vedin käden liian äkkiä itteäni päin ja pois Hiiren näkökulmasta ettei se nähnyt ja hämmentyi. Niin hinkattiin sitä mun käännöstä lähinnä tossa.

14-18 sitten olikin jo helppoa ja mitään ongelmia ei tullut.

Kommentiksi taas että ohjaajalla suu kiinni, edelleenkin tahtoo suu olla pälättämässä "jessss" "hyvää" koko ajan, sitä pitää todellakin vähentää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti