tiistai 26. marraskuuta 2013

Omatoimiset agitreenit

Meillä jäi sunnuntaina agitreenit välistä kun oli muuta menoa, niin tänään mentiin sitten omatoimisesti treenaamaan. Seuraavanlainen rata oli halliin pystytetty:

Haastavinta oli tässä alku ja loppu, vähän meni aikaa ennenkun tajusin miten joitain osia radasta kannatti tehdä.

1-4 oli vaikea, päätin aloittaa niin että olin ite kääntynyt kakkosta päin vinoon, Hiirikin vinossa ykkösesteen eessä että tulisi oikea kulma siihen. Sitten tein kakkosesteen edessä tiukan vastakäännöksen vasemmalle, nappasin Hiiren oikealla kädella putkeen, juoksin nelosestettä blokkaamaan ja otin sen takakiertämisen kans oikealla kädellä. Jotenkin mulla on itellä vaikeeta ohjata noi takakiertämiset eli tätä hinkattiin jonkin verran.

4-7 olin ensin aatellut mennä keppien puolella, mutta kun pari kertaa yritin niin tulin siihen tulokseen että Hiiri menee paljon sujuvammin jos ite olen puomin puolella, sain helpommin sen ohjattua 6elle ja vauhti pysyi hyvänä. Kaverille sit taas sopi se kepinpuoleinen vaihtoehto paremmin.

8-12 oli helppo, 10-esteelle oli hiukan kiire mutta ehdin hyvin. Sain sen jopa tehtyä niin ettei tarvinnut ite mennä putkien välistä vaan niitten oikealla puolella.

13 kulmaa hiukan harjoiteltiin, koska halusin että Hiiri kääntyisi heti keppejä päin.

Kepit mentiin tällä kertaa ilman ohjureita ja ihan hyvinhän se meni jos rytmitin tarpeeksi hyvin. Hiiri tosin tekee ne aika hitaasti ja epävarmasti vielä.

15 oli taas haastava takaakierto mutta meillä meni se yllättävän hyvin. Pistin Hiiren kiertämään yläkautta oikealla kädellä, vedin esteen yli vasemmalla ja sitten heitin samalla kädellä 16-putkeen.

17 ja 18 oli hiukan haastava, siinä joutui juoksemaan kovaa ja taas oli 18 semmonen takaakierto... Noh, hiukan hinkkaamisen jälkeen sekin onnistui.

Loppujen lopuksi olen tyytyväinen rataan ja suoritukseen, tajusin miten mennä ja Hiiri teki hyvin töitä. Välillä kyllä haukkui mua ihan liikaa.

1 kommentti:

  1. Varmaan 4-esteelle olisin tehnyt pakkovalssin, samoin kuin teit tuohon 15-esteelle ilmeisesti kanssa pakkovalssin.

    VastaaPoista