lauantai 30. marraskuuta 2013

Möllitoko

Käytiin Hiiren kanssa taas möllitokossa, jos seuraava koe olisikin sitten ihan "oikea". :D Palkkasin liikkeitten välistä kun sallittua oli, joissain liikkeissä kannustin enemmänkin. Tuomari oli ankara mutta kiva, ja saatiin kehoitus että melkein kisavalmiita, pientä hiomista vaan. :)

luoksepäästävyys 10 En olisi kyllä itse antanut meille 10 kun Hiiri kummiskin irtosi tervehtimään ja käskytin sitä luoksepäästävyyden aikana, mutta tässä tuomari hiukan jousti. Tämä ja BH:n henkilöryhmä on ehkä Hiirelle pahin, koska ihmisiä :sikalovena:
paikallamakaaminen 10 Sikahyvin meni, Hiiri pysyi valppaana vaikka vierestä lähti molemmat koirat!
seuraaminen kytkettynä 8 Vähän löysää, katsekontakti puuttui aikalailla.
seuraaminen taluttimetta 8 Sama kuin yllä.
maahanmeno seuraamisesta 8 En oikein nähnyt miksi ei 10 tullut, kai se meni hitaasti vaan maahan.
luoksetulo 10 Aivan nappiin meni. :D
seisominen seuraamisesta 0 Jäi istumaan (mikäköhän aivopieru sekin oli).
hyppy 0 Tuli sama ongelma mitä viime aikoina treeneissäkin, eli oli menossa mutta pysähtyi esteen eteen sillai en menekkään. Sain sen siitä yli mutta aika monta käskyä meni niin tuomari pisti nollille.
kokonaisvaikutus 8

Yhteensä 142 pistettä eli 2-tulos. Ite olen ihan tyytyväinen, kun meillä on taas viime aikoina reeneissäkin ollut joku ihme teinikausi, maahanmenoa ollaan aika paljon hinkattu kun toi sai päähänsä ettei tartte mennä käskystä maahan. Siksi etenkin maahanmeno seuraamisesta ja paikallaanmakutulos miellyttää. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti