keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Hakutreenit 20.11.2013

Taas astetta huonommat treenit. Tai oikeastaan hyvät, koska nyt meillä on työstettävää.

Mä halusin valmiita piiloja, en halunnut tietää missä maalimiehet on. Umppareita ja ylhäällä olevia. Plus pari helpompaa.

Heti alussa meni ihan jees, Hiiri löysi haastavan umpparin, maalimies makasi laatikossa hökkelitalon sisällä! Hetken Hiiri etsiskeli, sit pääätti mistä haukkua.

Sitten meni asiat jotenkin mönkään, Hiiri haukkui tyhjää (valeilmaisu) ja riensi mettässä. Menin hänen kanssaan autoon hetkeksi, sitten palattiin hakemaan muita maalimiehiä. Taas meni hetken hyvin, yksi maalimies löytyi suhteellisen helpolla avoinaisesta putkesta, mutta sitten Hiiri taaskin haukkui tyhjää. Tällä kertaa sai jäädä autoon ja otettiin sitten viimeisenä taas.

Toisella kerralla ohjaaja teki huonommin töitä. Mulla väpätti suu liikaa enkä oikein tiennyt mistä etsiä ensin, minulla ei siis ollut selkeetä suunnitelmaa. Tässä on pakko skarpata. Maalimies oli tornissa ja haju levisi siitä aikalailla jokasuuntaan, niin Hiirellä oli tosi vaikeuksia löytää se oikea kohta mitä haukkua, hänellä oli selvästi haju ja mä en osannut tarpeeksi auttaa. Neuvona tuli että ois pitänyt kävellä ja kiertää aluetta, nyt vaan seisoin siel tyhmänä.

Viimeisenä otettiin helppo näköpako, Hiiri pysyi hienosti kontrollissa ja löysikin maalimiehen aika helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti