sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Agiviikonloppu

Tällä viikonlopulla tuli runsaasti agilityä harrastettua. Lauantaina oli Satakunnan lappalaisten agilitytapahtuma TVA:n hallilla Noormarkussa, sunnuntaina taas tavalliset WeCa:n treenit.

Lauantain rata oli seuraavanlainen, hiukan muokattu yhdestä radasta mitä me aikaisemmin mentiin Hiiren kanssa WeCan treeneissä:

3-estettä jouduttiin Hiiren kanssa hinkkaamaan hiukan, siinä tuli taas vanha kiertämis- ja allemenemisongelma.
Hiiri teki lentokeinun ekan kerran, mutta sitten otti opikseen ja osasi taas hidastaa sen päällä. Onneksi mulla on koira joka ei saa traumoja!


Muuten meillä ei tainnut olla kauheasti ongelmia, hyvin se meni. 


Kepeillä taidetaan vahvistaa sitä ohjureilla viel paljon...Kameramiehellekin piti juosta välillä. :D


Sunnuntaina oli astetta monimutkaisempi rata taas, ja siinä joutui tosi paljon miettimään ohjaamista.


Tästäkin radasta on videomateriaalia. 

2-esteen kulma oli hankala, sitä otettiin pariin otteeseen mutten asiaa sen enempää hinkannut. 


Hankalaa oli myös 4-putki, koska A-este oli siellä kutsumassa Hiirtä luokseen. :)

5-7 tuotti kai eniten ongelmia, lähinnä koska ite en meinannut saada ohjausta toimimaan ja hätäilin. Lopulta otin ihan kävelyvauhtia ja slow motionia ja siitä se sitten lähti toimimaan.


7-8 kokeilin ensin ilman ns. vastakäännöstä mutta ei se toiminut niin rupesin pyörähtämään vasemmalle selkä Hiireen päin, että se tajuaisi että suunta vaihtuu 8 päin ja sittenhän homma lähti luistamaan!


9 ei tuottanut vaikeuksia, eikä myöskään 10, 11 ja 12 välinen valssi oli suhteellisen helppo ja sain sen jotenkuten sujumaan. Ainoa oli että Hiiri otti hiukan häiriötä kentän vierestä olevasta koirasta.


Seuraava ongelma oli 15, ja taas johtui enemmän omasta päästä kun ei meinannut millään tajuta se käännös että saisi koiran oikein siihen esteelle.


Kepit meni hyvin, meillä oli ohjurit.


Viimeinen haaste oli 17-20, etenkin 17-18 jouduttiin hinkkaamaan että itse kutsuisin Hiirtä ajoissa koska A on sille suuri houkutus.


18-20 oli lähinnä oma moka, höpötin aivan liikaa enkä keskittynyt ohjaukseen, sitten kun lopussa karsin turhat höpötykset pois niin meni aivan loistavasti sekin osuus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti