maanantai 28. lokakuuta 2013

Tokotreenit 28.10

Tänään koitti taas tokotreenien aika, tuli reenattua liikkeestä seisomista, hyppyä sekä paikallaanmakua ja luoksepäästävyyttä.

Liikkeestä seisominen: Tämä meni yllättävän huonosti, ehkä koska itekkin jännitin. Alussa käskytin aivan väärällä äänensävyllä ja Hiiri jäi istumaan. Sitten otin hetkeksi käsimerkin käyttöön ja skarppasin sen äänensävyn kanssa niin johan parantui! Vähän Hiiri kyl ehkä liikahti, etenkin kun tulin kohti, ja koitti sivulletuloa ennakoida. Saatiin läksyksi harjoitella seisomista ja liikkeestä seisomista ilman sivulletuloa, niin että jäisi varmaksi ja vahvaksi toikin.

Hyppy: Meni paljon paremmin tällä kertaa. Hiiri meni reippaasti ja hyppäs, ei nuuskinut estettä (jouduin kylläkin hiukan kieltoääniä käyttämään) ja seisoi nätisti kunnes tulin palkkaamaan. Tässäkin pitää muistaa että tosi harvoin kannattaa sitä sivulletuloa ottaa.

Luoksepäästävyys: Meni reippaasti paremmin kuin viime kerralla. Mulla oli käsi taskussa ja likaisesti houkutin Hiirtä että keskittyminen pysyisi mussa. Se toimi, luoksepäästävyys oli suhteellisen rauhallinen ja keskittynyt.

Paikallaanmaku: Hiiri makasi kuin sfinksi, ja olisi maannut kaikki 2 minuuttia ilman välipalkkaa mutta tällä kertaa palkkasin vähän tiheämmin.

Eniten mua ilahti tällä kertaa Hiiren motivaatio, hän haukkui ihan vähän alussa mutta oli sen jälkeen tosi keskittynyt muhun. Eniten taas harmitti seuraaminen: tällä kertaa Hiiri etuili aikalailla ja oli välillä jopa tiellä että meinasin astua hänen päälleen! Ilmiselvästi meillä on tässä vielä harjoittelemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti