maanantai 14. lokakuuta 2013

Tokotreeniä pitkästä aikaa

Saatiin vihdoinkin mentyä tokokurssille, paikallisen tokoseuran järjestämä. Tänään aloitettiin kovalla räminällä häiriötäytteisessä hallissa (missä kaikui tosi paljon mm. toiselta puolelta agilityriehumiset).

Luoksepäästävyys: Tätä meidän pitää ankarasti reenata. Hiiri kun otti häiriötä, kävi kierroksilla niin hommahan meni ihan pipariksi. Hän yritti koko ajan riuhtoa kouluttajaa tervehtimään eikä oikein pysynyt käskyn alla niin täytyy harjoitella paljon.

Paikallaanmakuu: Tähän olen ihan tyytyväinen. Jouduin tavallista enemmän käyttää apuja (käsimerkkiä lähinnä) ja häiriön takia Hiiri piippasi ja oli levoton mutta hän sentään pysyi. :)

Hyppy: Tämä meni ihan hyvin vaikka tehtiin useampi toisto. Saatiin vinkkinä että välillä vois heittää palkan niin että tulisi hiukan enemmän etäisyyttä siihen esteeseen. Kerran Hiiri liikahti kun olin tulossa luokse, muuten pysyi nätisti seisoen.

Luoksetulo: Ensin tämä meni aivan pipariksi kun aidan toisella puolella juoksi koira kans ja Hiiri meinasi ampaista sinne, mutta äkkiä tuplakäsky ja tulihan Hiiri sitten luo. :) Tehtiin sitten toisinpäin luoksetulo ja ihan nätisti Hiiri siihen tuli. Sain vinkiksi harjoitella edestä sivulletulon enemmän auttaen että taatusti tulee suoraan viereen, mutta saas nähä kuinka paljon uskallan sitä harjoitella ettei Hiiri rupee ennakoimaan.

Kaikenkaikkiaan kiva treeni ja Hiiri teki innolla koko ajan, vaikka vuoti hiukan yli (haukkui). Häiriötä oli tosi paljon verrattuna mitä meillä normaalisti reeneissä on ollut. Huomasin myös sen että Hiiren kannattaa pitää tiukasti käskyn alla KOKO ajan, muuten menee riehumaan, haahuilemaan tai koirakaverin luo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti