sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Agitreenit

Taaskin kerran koitti sunnuntai ja agilitytreenit. Tällä kertaa mentiin taas hyvällä mielellä ja kouluttaja palkkasi Hiirtä melko paljon.

Rata sen sijaan oli pikkasen haastava, hähä.

Otettiin ensin 15-17 ns. vauhtiratana, ja hiukan hepuloinnin jälkeen Hiiri jaksoikin keskittyä. Sitten kun hiukan keskittyi niin otettiin 15-20 asti, ja se osuus meni ihan hyvin. Juoksi ite keppien ns. "yläpuolella", kun Hiiri ei esteisiin irtoa vielä niin hyvin.

Vauhtiosuuden jälkeen ruvettiin alkua hiomaan, eli otettiin ensin 1-3 ja jatkettiin sitten siitä. Hiukan tuotti takakiertäminen vaikeuksia mutta aika hyvin sain sen lopulta toimimaan.

Keinu eli 6 meni hyvin, ja oltiin ainoat jotka otti sitä rataan mukaan. Tokalla kerralla Hiiri jänskättä hiukan kun meillä ei vähän aikaan ole keinoa ollut, niin mentiin sitä ehkä 4-5 kertaa loppujen lopuksi, joka kerta sillai että jatkettiin 7aan ja siitä pakkovalssi 8-putkeen.

9 ja 10 oli helppo mutta 11-12 tuotti vaikeuksia, kun siinä piti tehdä "melkein-valssi" että koira tajuaisi suunnata kepeille eikä putkeen tai hypylle. Tehtiin siis valssi ennen 11 putkesta tullessa niin että vasen käsi ohjas 11, sitten nopea pyörähdys vasemmalle ja vasen käsi jatkaa taas kepeillä. Tätä jouduin hiukan harjoittelemaan ennenkuin meni oikein.

Kepit meni Hiirellä oikein nätisti, sitten siitä mentiin muuri ja harjoiteltiin taas hiukan takakiertoa 14-esteen kohdalla, lopuksi taas kiva hauska osuus 15-17 ja siihen lopetettiin.

Ihan mukava fiilis jäi taas kerran treeneistä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti