sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Agireenit

Taas koitti agitreenien aika, ja onneksi oli aika helppo rata. Me mentiin koko rata, kaikenkaikkiaan taisi olla 21 estettä. Tietty pienissä osissa. Alla pieni videokooste.

Ensimmäinen este oli nurkassa, ja siitä meni sitten neljän esteen sarja hallin poikki putkeen. Alussa Hiiri kävi kuumana ja karkaili jopa, tässä videossa A:lle.

Kolmoseste oli hankalassa kulmassa, niin sitä jouduttiin hinkkaamaan että saatiin se tehtyä.

Palkkaajan strategisella paikallaanololla saatiin Hiiri hyppäämään kaikki kolme, MUTTA... Senhän pitää myös tehä se ilman että siellä on magneetti kolmosesteen takana. :P

Niinpä harjoiteltiin mun namukäden avulla Hiiren huomion kiinnittämistä että saisin sen oikein. 

Namikäden voima on valtava. :)

Välillä meni kyllä silti läskiksi, tässä kolmoisesteen jälkeen.

4-7 oli oikeastaan melko helppo, este-putki-este-este. Hiiri kuitenkin otti häiriötä palkkaajasta ja jouduin vähän houkuttelemaan.

Näin sen pitää mennä. Meidän käännökset on kyl aika väljiä ja lopussa Hiiri ei tuu ees palkkaa hakeen vaan menee puomille ite...

Edelleenkin väljiä liikkeitä, mutta ainakin se sujuu ja Hiiren huomio ei herpaannu.

"Emmä mitään kepille mee, hyi tylsää." sanoo Hiiri ja menee puomille...

Kokeilin ensin josko Hiiri osaisi ite, mutta hän meinas herpaantua keskellä (meillä on nykyään vaan ohjurit alussa ja lopussa).

Rytmittämällä meni paremmin, ja sit jatkettiin esteympyrää joka päättyi taas putkeen ja puomiin. Helppoa ja kivaa. :)

Loppusuora oli kiva ja helppo: este-pituus-este-este-A-este-este. Ensimmäisen esteen jälkeen valssi että ehtii paremmin ohjaamaan, A:n käännös jäi tosi väljäksi niin sitä vielä viimeisessä videossa hinkattiin, toiseksi viimeisen este oli takaakierto mutta sekin meni meillä loistavasti. :)

Tässä vielä kerran vedetään, tällä kertaa paljon paremmin se A:n kohta. Mä teen hassun pienen tanssin ennen ensimmäistä estettä kun Hiiri jäi nuuskimaan nannaa puomin kohdalla. Alkoi selvästi olla hiukan väsy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti