sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Agitreenit pitkästä aikaa

Oman terveyteni takia on ollut vähän taukoa, kolme viikkoa jos tarkkoja ollaan. Jopa lenkitys on jäänyt vähäiseksi kun en oo saanut tai kyennyt liikkumaan niin paljon kun mitä haluais.

Noh, tänään käytiin taas agilityilemassa ja oli uusi ryhmä ja täysin outo rata. Alla ratakuva.


9-14 oli meille kaiken helpoin, ja sitä otettiin vähän niinku vauhtiratana kun huomattiin että se meni hyvin. Kaikesta eniten ongelmaa meillä oli 3 ja 5-6 kanssa. 

Kolmosessa hiottiin sitä käännöstä ja heitin Hiiren valssin avulla esteen alareunasta ympäri, ahdasta oli mutta se oli meille parempi ratkaisu kuin mennä jyrkemmin siitä yläreunasta. Hiiri ei tykkää edelleenkään estehinkkaamisesta ja meni esteen alle, kunnes sille pistettiin minikorkeudet. :/ Kolmosen jälkeen valssasin niin että Hiiri oli mun oikealla puolella ja siitä sen sai nätisti putkeen niin että itekin ehti vitoseen ohjaamaan. Vitosen kohdalla oli sama ongelma kun mitä kolmosessakin, Hiirtä ei huvittanut.

Rengas meni ihan persilleen, Hiiri ei halunnut yhtään mennä ite renkaasta vaan sivusta tai ties mistä, ja kun tehtiin niin että sitä houkuteltiin ja kouluttaja esti hihnalla jos yritti mennä väärästä kolosta niin Hiiri aatteli että vittu en tee ja istahti siihen renkaan eteen, tapitti mua suoraan silmiin ja haukkui protestia. Huoh.

Seiska meni tosi hyvin, kepit olisi voineet mennä paremmin. Mä kai ite olin siinä vaiheessa turhautunut, ja kun Hiiri meni väärin niin nostin sen syliin ja takaisin alkuun mikä vissiin aiheutti enemmän jumia...

Noh, semmoset treenit. Seuraavaan kertaan pitää ajatella taas että mitä ton myöhäisteinin kanssa tekisi. En ehkä anna sitä enää mennä oman mielensä mukaan siellä koska se viihdyttää itteään aika paljon jos saa vapaasti mennä, ehkä kokeilen pitää sitä tiukemmin käskyn alla että se sit keskittyisi tekemiseen. Tokoliikkeitä odottelun ajaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti