torstai 6. kesäkuuta 2013

Agitreenit

Taas oli treenien aikaa, tällä kertaa suhteellisen helppo rata. :)


Ykkönen oli helppo, lentävällä lähdöllä putkeen. Kakkonen eli kepit oli hiukan vaikeempi, toistettiin niitä aika monta kertaa kun oli täysipitkät ja yhdellä ohjurilla vaan niin välillä tahtoi koira skipata jonkun kepin. Kulma putkesta keppeihinkään ei ollut helppo, ite tietty menin puomin puolella kolmosta kohti. Kolmosessakin oli omat haasteensa, kokeilin tehdä valssia keppien ja putken välissä ja heittää koira sinne vasemmalta, noh ei meni ohi. Toisella kertaa luovutin valssin kanssa ja meni heti paljon paremmin. Estehyppy oli helppo, sen jälkeen piti olla tarkka että sai käännettyä puomille mutta Hiiri tykkää kontaktiesteistä niin ei ole ongelmaa.

Kutonen oli helppo kun mikäkin, suoraan sinne vaan ja sit juostiin jo kamalaa vauhtia seiska ja kasi ja lopuksi keinu. Ensin olin aatellut ottaa keinun erikseen mutta Hiirihän suorastaan syöksyi sinne ja just ehdin paikalle jarruttamaan keinua ettei kolahtaisi kovinkaan paljon.

Keinua sitten jäätiin kans hiomaan, mutta kyllä se siitä, Hiiri on sen verran kova että pystyy jo menemään sen itekin. Mun pitää vaan tarpeeksi rauhoitella keinun ja keppien kanssa että meno hidastuisi, muuten molemmat menee pieleen.

Lopuksi vedettiin vielä rata uudelleen... Väärinpäin. :D Keinua oltiin aateltu jättää pois mutta kas, Hiiri oli taas siinä ite niin se tuli vedettyä samalla. Kasia ja seiskaa piti hiukan ensin harjoitella että molemmat tajuttiin miten ne kannattaa mennä, parhaiten menee jos jätän Hiiren ja oon ite putkensuun lähellä ja sieltä kutsun ja heitän putkeen. Puomille on kans suhteellisen helppo mennä kun Hiiri tykkää siitä. Puomin jälkeinen este jouduttiin hiukan treenaamaan kun kulma jää tiukaksi ja Hiirtä ei oikein enää silloin huvittanut. :D Sitten äkkiä vaan putkeen, kepit läpi ja se oli siinä!

Treeneistä jäi taaskin kerran oikein hyvä fiilis ja kivaa oli. Seuraavan kerran taidan kirjoittaa jo kisoista, oltais menossa ensimmäisiin epävirallisiin kisoihin tiistaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti