torstai 23. toukokuuta 2013

Agilitytreenit 23.5.2013

Tuli taas reenattua ankarasti! Alla radat!

Ekaksi mentiin pikku puomiharjoitusta. Aloitettiin hypyllä ja siitä puomille. Sitten tehtiin toisinpäin, renkaan läpi puomille. Mun pitää olla tosi tarkkana että lähetän puomille tarpeeksi loivasti ja mun pitää olla vieläkin tosi tarkka renkaan kanssa koska Hiiri helposti fuskaa sen kanssa (rikkoo sen tai menee sivusta).


Seuraavaksi mentiin pikku A-este rataa. Ensin koiraa heitettiin putkeen, sitten A:lle missä syötettiin kontaktilla ja siitä vielä lopuksi hyppy. Hiiri meni tän tosi hyvin, ei oikeastaan ollut muuta ongelmaa kun se että mun piti ehtiä sinne A-esteen alastulolle syöttämään.

Lopuksi päivän haastavin rata! Ykkösesteen taakse jätettiin koira, mistä sitten otettiin takakierrolla kakkoselle, valssi kolmoselle mistä valssi takaisin neloselle, heitto vitosen yli putkeen ja äkkijuoksu seiskan taakse mistä heitettiin kasille ja siit juoksu ysin putkensuulle.


Eka yritys meni oikeastaan ihan hyvin. En tehnyt valsseja mutta muistelin suurin piirtein rataa ja Hiiri teki ihan nätisti kaikki esteet jopa oikeaan järjestykseen. Haparointiahan se oli suurimmaksi osaksi. 

Sitten se ei mennytkään enää niin hyvin. Meikä hosui, käännökset meni huonosti, Hiiri komensi haukkumalla kun en ajoissa antanut käskyä ja häröilin ympärinsä. Koira taisi olla aika väsynytkin. Lopulta otettiin askel taaksepäin ja rupesin palkkaamaan osissa radalla, mutta silti Hiirtä ei enää oikein huvittanut, hän jolkotti esteille ja hyppäsi laiskasti melkein seisaltaan... Noh, lopetettiin sitten parin pienen onnistumisen jälkeen. Koira ei enää kauheasti edes viittinyt tehdä mitään, ei edes hyppiä kunnolla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti