lauantai 13. huhtikuuta 2013

Sunnuntaiagi ja maanantaitoko viime viikolla

7.4 meillä oli agilityä. Harjoiteltiin puomia sekä keinua, sitten mentiin myös pientä rataa ja tuli pieniä ongelmia muurin kanssa. Alla hiukan videosatoa.

Loppua kohti tuli keskittymisongelmia, luultavasti koska siihen muurinongelmaan meni niin paljon aikaa.

8.4. oli tokoa joka ekaa kertaa pitkään aikaan meni ihan persilleen. Hiirellä oli tasan kaksi moodia, nuuusk nuuusk nuusk tai PIIIIPIIIIPIIIIP.

Joko todella välinpitämätön tai kärsimätön paska. Ja treenin aikana vuorotteli noita ihan sikana. Yritettiin vaikka mitä, mm. ihan helppoja PERUSLIIKKEITÄ ja vähän kovempaan äänisävyyn sanomista mutta ei. Se ei ees reagoinut kun vein sen jäähyyn kouluttajan tuolin taakse sidottuna ja siellä jatkui sama nuuusk nuuusk tai piiipiiiip.

Kouluttaja sit käski sen viereen istumaan mutta ei sekään saanut täysin sammutettua tota. Ja sit jos liikaa suutun niin koira meni kouluttajan sanoja lainaten "ihan liisteriksi" eli kun sitä yritti ees nostaa että se pää ois pois maasta niin se oli ihan kuollutta painoa vaan.

Vesipulloakin yritettiin mutta se teki vaan sitä että koira rupesi mua karttamaan ja livahti koko ajan ovelle ja halus ulos sieltä koko hallista. Ai perkele. Tultiin siihen lopputulokseen että mun pitäis olla tiukka suuttumatta. Tiukka äänensävy ja kuri, mutta kuiteskin niin ettei toi mee lukkoon. Ja olematta maanitteleva, loppua kohti mun äänensävy kuulemma muuttui ihan anelevaksi kun toi ei sit millään toiminut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti