sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hakutreenit 6.2.2013

Oli jäänyt yksi hakutreeni pois treeniblogista, niin pakkohan siitäkin jotain raapustaa ylös. :) Mulla on ollut tammi-helmikuussa paljon Real Lifeia ja muuta keskiviikkoisin niin meidän haku on jäänyt vähemmälle.

Treenit oli pimeässä taas kun illat nyt on mitä on. Hiiri meni aika monen maalimiehen perään, muistaakseni kaikki kuusi purkkia meni. Reenattiin aika paljon hallintaa eli pidin Hiirtä lähelläni ja käskin seurata, en myöskään antanut Hiiren juosta ihan sinne tänne. Meillä oli ainoastaan yksi maalimies kerralla, mikä auttoi.

Alussa Hiiri meinasi ite karata maalimiehen luo, ei oikein malttanut odottaa käskyä, mutta huutamalla sain koiran takaisin niin että tuli oikeaoppinen lähetys. :)

Kaikki maalimiehet löytyi helposti, yhden kerran jouduin lähettämään uudelleen koska Hiiri ei käynyt tarpeeksi pitkällä. Toisella kerralla sitten löytyi sekin. Hallintapuoli sujui ihan hyvin, sain Hiiren tulemaan luokse, sain myöskin jonkinmoista kontaktia maalimiehen löytämisen jälkeen (en kutsuisi sitä ihan seuraamiseksi mutta sentään pysyi lähellä).

Taidettiin lopuksi vielä ottaa jokin kiva vauhdikkaampi pakeneva maalimies.

Muuten, nähtiin treeneissä toinen porokoira! Pieni narttu Misi omistajineen oli tullut katsomaan että mitä se haku on ja mitä me tehtiin siellä mettässä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti