sunnuntai 13. tammikuuta 2013

2013

Uusi vuosi, uudet kujeet. Tottiskurssin jälkeen meillä on ollut vähän treenitaukoa, etenkin koska minulla sattuu olemaan paljon töitä aina keskiviikkoisin milloin on hakureenit. Yli kuukausi on nyt ollut taukoa, jospa kohta saataisiin mentyä taas hakutreeneihin kun oma työtahti hidastuu.

Meillä alkaa tänään uusi kurssi, agilityn alkeiskurssi. Oli pakko jotain keksiä, kun en voi olla harrastamatta... Jospa toi teinikoira käyttäytyisi agilityssä paremmin kuin tottiksessa. Lähinnä yritän epätoivoisesti herättää omaa ja koiran motivaatiota, joka aika tehokkaasti kuoli syksyllä tottiksen myötä. Ja sitten voi myös toivoa että koira hiukan viisastuisi ja kasvaisi aikuiseksi, pikkuhiljaa.

Tänään on siis teoriatunti eli Hiiri ei pääse kentälle hyppimään kuin vasta ensi viikolla, mutta silti. Ai kun olen odottanut tätä kurssia! Ehkä me oikein innostutaankin!

Ollaan myös ruvettu pikkuhiljaa valmistautumaan kesän vaellusretkeä varten, tarkoituksena olisi lähteä Lapin Kaldoaiville vaeltamaan. Siihen on vielä kuutisen kuukautta mutta ajoissa pitää aloittaa repputreeni. :) Ja agilityn myötä tulee varmaan lihaskuntoakin mietittyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti