lauantai 17. marraskuuta 2012

Lauantaitreenit ja vehjeitä

Tänään koitti taas lauantain tottistreenit. Ekaa kertaa meni oikein hyvin, Hiiri oli mukavasti aktiivinen, tarjosi ite kontaktia eikä kovinkaan paljon muuttanut katsettaan tai pudottanut kontaktia. Ekalla kerralla oli selvästi kylläkin enemmän vireessä, tokalla kerralla oli enemmän häiriötä ja muutenkin epäilen että Hiiri ei kauheasti arvosta niitä sivulletulo-toistoja mitä tehtiin nyt pelkästään. Porkkikset tahtoo vaihtelua!

Pitää muistaa mainita ohjaajalle seuraavan kerran että olisi ehkä hyvä idea vaihdella vähän liikkeitä. Lelupalkka ei toiminut yhtään, mutta nami taas toimi. Omat kehonliikketkin auttoi paljon, just tommosia leikkinykäisyjä sai sen kivasti havahtumaan aina välillä.

Meitä käskettiin myös jatkaa sitä kontaktista palkkaamista ja sen että Hiiri söis pelkästään lenkeillä.

Sitten muihin projekteihin:

Huskyvaljaat ja veto-opettelu on meneillään, me vedetään kämppää edes takas niin että mä heitän namia ja Hiiri menee namin perässä. Siinä se on jo oppinut hyvin vetämään, mä luulen että seuraavan kerran kun tätä tehdään niin siirrytään ulos sisäpihalle sit kun Hiiri on oikeassa vireessä. Sitten voi pikkuhiljaa ruveta vähentämään namittelua ja siirtyä enemmän ja enemmän pois omasta pihasta.

Tänään otin myöskin pitkästä aikaa Hiiren rinkkaa esille, sillä pitää pikkuhiljaa ruveta taas harjoittelemaan kesää varten, etenkin nyt kun mennään Lappiin vaeltamaan. Vedettiin ns. tyhjäkierros nyt, reppu tyhjillään ja Hiiri sai taaskin kerran tottua siihen (oli muuten aika surkeana alussa). Reppuna on Ruffwearin Palisades Pack, alla kuva siitä viime kevään pikkuvaelluksesta.


3 kommenttia:

 1. Oho, tepä aikaisin rupeette reppuilemaan. Mä meinasin Viiman kanssa aloittaa vasta ens keväänä. Ei me talvella jakseta reppua kantaa, kun ei varmaan paljoa päästä mettässäkään käymään (olettaen että tulee lunta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja olettaen, että mä en voita lotossa ja saa ostettua niitä lumikenkiä mitä oon jo monta vuotta halunnu. :D

   Poista
 2. Nythän me reppuillaan kerran viikossa, keksin yhdistää sitä kissanmuonahakureissuun. :D

  VastaaPoista