torstai 22. marraskuuta 2012

Keskiviikkoreenit

Ekaa kertaa etsintäharjoituksen jälkeen kun mentiin hakureeneihin... Meil oli ollut kahden viikon tauko, niin olin hiukan huolissani miten Hiiri pärjäisi. Me ollaan edelleenkin oltu "nälkäkuurilla", eli ruokaa tulee vaan reenatessa.

Eka tehtiin haamu joka piti vähän ääntä, ihan vaan että katsoisi miten Hiiri toimii sen harjoituksen jälkeen. Hiirellä ei ollut mitään ongelmaa, suoraan maalimiehen luokse juoksi. Maalimieskäyttäytyminen oli enemmän ADHD kuin yleensä, varmaan johtuen meidän "kuurista". Hiiri pomppi kuin sokerihiiri. :D

Sitten tehtiin kaksi valmista maalimiestä, en tiennyt missä ne oli. Päätin että annan Hiiren työskennellä ja päästin koiran irti. Oli tosi napakka tuuli niin Hiiri löysi heti yhden, mutta sillä kesti hetken tajuta että hei, mikä tämä on, koska se yksi oli kiivennyt matalaan torniin! No ei mitään, sit kun Hiiri hetken pyörimisen jälkeen sai paikallistettua hajun niin kiipes perässä torniin! :D Rohkea koira kyl on!

Toinen maalimiehistä oli alueen toisella puolella, mistä ei tuullut. Annoin Hiiren mennä sinne ihan ite kun se aktiivisesti teki töitä ja oli irronnut musta hyvin, ja ei kestänyt kauaa kunnes se senkin sieltä poimi. Hienoa! Sekin oli pentele piiloutunut puulevyn taakse!

Lopuksi tehtiin kiva näköpako, että Hiirellä jäis innostunut fiilis koko hommasta.

Tulevaisuudessa pitää vaihtelevasti tehdä vaikeita ja helpompia juttuja, pikkuhiljaa kasvattaen Hiiren kärsivällisyyttä. Mun pitää myös miettiä sitä, josko meidän kannattaisi treenata enemmän jossain muualla kun rauniolla, kun se voi olla että Hiiri ei yksinkertaisesti vaan tajua että hän on töissä jos ollaan jossain muualla. Toisaalta, kyllä se Porvoossakin etsi mun äitiä ihan hyvin...

Noh, pieniä askeleita eteenpäin, ja luottamusta omaan koiraan niin kaikki kyllä onnistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti