keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Viime lauantain reenit sekä keskiviikkohakutreeni

Taisin unohtaa kirjoittaa tänne viime lauantain reenistä. :) Meitä oli aika vähän paikalla, kaksi koirakkoa plus ohjaaja, niin tuli aika paljon tehtyä. Vedettiin samaa settiä kuin ennenkin Hiiren kanssa, eli appari tulee mukaan autolle ja hakee koiraa kanssani, minä kutsun sitä ja lähden heti hallille karkuun. Ekaa kertaa Hiiri oikein jätti nuuskimatta maata ja oli innoissaan tulossa perässä! Jeeee! Hallissa sitten hetken härnäsin sitä, sitten vaadin pari sivulletuloa ja appari vei koiran takaisin autoon.

Tätä settiä sitten tehtiin kaksi kertaa, kolmannella kerralla mä vaan härnäsin koiraa enkä vaatinut siltä mitään ja appari sitten vei sen lopuksi autoon. Kyllä tällä tavalla varmasti saa motivaation nousemaan!

Keskiviikkohaku meni hyvin, pimeästä metsästä huolimatta. Oltiin raunioalueella (mun lemppari- NOT) ja mulla oli kolme valmista maalimiestä. Muut pisti mut kunnolla ajattelemaan toimintatapaa ja lähetyksiä ENNEN kun hain koiraa, mikä auttoi hyvin siihen ohjaajasekoiluun. Hiiri meni ihan suhteellisen hienosti sinne minne lähetin sitä, välillä kylläkin poikkesi jonnekkin ihan muualle mutta palasi kyllä kutsusta. Maalimiesten välit oli hiukan liian pitkiä, Hiirellä lopahti kiinnostus hiukan kahden ekan maalimiehen jälkeen ja jouduin jopa häätämään sitä pois nuuskimasta yhtä länttiä (meitä ennen oli STERILOITU narttu, voi nam mitkä hajut teinipojan mielestä!). Sain sen kuitenkin työskentelemään loppuun asti ja kaikki maalimiehet löytyi. Ilmaisussa ei ollut ongelmaa eikä maalimieskäyttäytymisessä, kiinnostus ja kärsivällisyys on vaan sitä teinipojan luokkaa.

Lopuksi vedettiin näköpako, mikä meni ihan hyvin. Ensi kerraksi sitten vinkkiä että pienemmät välit maalimiehillä, ettei koiran kiinnostus katoaa. Ohjaaja ei edelleenkään saa tietää missä maalimiehet on koska ohjaajan pitää oppia luottamaan koiraansa ja oppimaan miten kannattaa käydä koiran kanssa aluetta läpi.:D

Lauantaina meillä on vuorossa etsintäharjoitus, saa kattoa miten meillä siellä menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti