torstai 25. lokakuuta 2012

Omatoimitreeniä

Ekaa kertaa kokeiltiin itse treenata hakua. Sain äidin ylipuhuttua maalimieheksi, käskin kolme kertaa piiloon. Ekalla kerralla Hiiri veti riemukierrosta ja tuntui siltä ettei se oikein tajunnut olevansa töissä (tietty, normisti mennään autolla reeneihin ja pk-valjaat on aika uusia). Löytyi kummiskin hepulikierroksen jälkeen.

Oltiin siis eka pellolla, mistä pistin äidin ensin yhdelle puolelle metsänreunaan, sitten toiselle puolelle. Lopuksi mentiin viereiseen hiekkakuoppaan.

Alkuinnostuksen jälkeen Hiiri veti tosi hyvin, oli oikein mahtavaa katsottavaa kun toisella kerralla Hiiri meni suoraan osoittamaani suuntaan ja oikeaoppisesti siksakkia tehden kun oli saanut vainun. :D Kolmaskin kerta meni paremmin kuin hyvin, Hiiri sai helposti hajun ja lähti painamaan luokse.

Ilmaisu alkaa olla täydellinen, ei mitään vikaa siinä. Motivaatiossakaan ei ollut vikaa, alkuhepuloinnin jälkeen. Maalimieskäyttäytyminen voisi olla hiukan vielä varautuneempi mutta se toisaalta voi myös johtua siitä että maalimiehenä oli tuttu henkilö.

1 kommentti:

  1. Heh, vai sait äidin ylipuhuttua maalimieheksi. :D

    Hyvältä kuulostaa Hiiren haku, vaikken mitään niistä ymmärräkään. :)

    Ja muuten, kannattais ottaa toi sanavahvistus pois käytöstä, se on ärsyttävä. Siis kun niistä sanoista ei meinaa millään saada selvää.

    VastaaPoista