lauantai 13. lokakuuta 2012

Lauantaitottis alkoi!

Nyt meillä alkoi lauantaitottis Noormarkun hallilla, TVA Porin järjestämä. Ihan hyvät fiilikset tuli, ohjaaja puhui paljon motivoimisesta ja sit saatiin kaikki yksitellen tulla koiran kanssa koittamaan vapaamuotoista taitoesitystä että se sais kuvan meistä...

Me mentiin viimeisenä Hiiren kanssa ja aluksi pari sekuntia meni hyvin, Hiiri oli kontaktissa ja teki mitä pyysin. Sitten kaikki meni pipariksi, nenä voitti ahneuden ja Hiirtä kiinnosti pelkästään maa. Me juteltiin tovi siitä mitä sille motivaation puutteelle vois tehä, vein Hiiren autoon ja otettiin uusi rundi, taas oltiin viimeisenä.

Nyt tehtiin ihan eri tavalla. Ensin otin ite pari onnistunutta sivulletuloa. Sitten motivaatio rupesi taas haihtumaan ja ohjaaja otti homma haltuun. :D Me kokeiltiin semmosta että ohjaaja piti Hiiren hihnasta kii ja minä menin huutaen ja kutsuen hallin toiselle puolelle, ja siitä vasta Hiiri nostikin kierroksia! Hän suurin piirtein seisoi takajaloilla ja haukkui turhautuneena. Sit ohjaaja käveli minua kohti ja kun oli tarpeeksi lähellä päästi Hiiren luokse, ja äkkiä vedettiin liikkeitä hiukan ja Hiiri oli ihan täydessä vireessä (ehkä vähän liikaakin, tarjosi liikkeitä miljoona sekunnissa). Tätä me tehdään nyt ainakin pari kertaa niin että Hiiri tajuaisi että nyt kuuluisi olla ja tehdä mun kanssa hommia ja että hän oikeesti olisi halukaskin työskentelemään.

Loppujen lopuksi olen tosi tyytyväinen treeneihin, saatiin uutta intoa tottikseen! BH, täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti