lauantai 15. syyskuuta 2012

Tavoitteena BH

Mä nyt päätin. Me mennään ensi keväänä BH:ta koittamaan, tai viimeistään sitten syksyllä. Tämä nyt tarkoittaa sitä että pitää HARJOITELLA ja rankasti.

Jonkinmoinen suunnitelma pitäisi keksiä siis. Mä ajattelin että jos kaksi kertaa viikossa ehtisi tehdä oikein kunnon treenit lähipuistossa ja perjantaisin aina kentällä. Kotona, pihalla ja lenkillä sit aina joku pieni hionta...

Jo aikaisemmin taisin ottaa esille vähän eri alueita, nyt olisi taas aika katsoa niitä ja listata harjoiteltavaa. Mä taidan pistää mustalla ne alueet mitä TODELLAKIN pitää harjoitella.

Luoksepäästävyys: Edelleenkin liian innokas koira, meidän on pakko harjoitella tätä tuttujen kanssa. Josko aina keskiviikkoisin, perjantaisin ja silloin kun käyn Porvoossa. Pitäis ottaa sitä tavoitteeksi että aina harjoittelis kun tapaa muita ihmisiä.

Henkilöryhmä: Jooo. Pitää sitä reenata, mennä enemmän kaupunkiin ja siellä sitä reenata...

Perusasento: aika hyvässä kuosissa, imuttamista pitäisi tehdä jonkin verran. 

Seuraaminen normaalikävely 50 askelta: sisällä sujuu kunhan oma kehonkieli on tarpeeksi innostava ja JEJEJEJEEE. Ulkona pitää viel harjoitella ja paljon.

Täysikäännös onnistuu JOS koira seuraa aktiivisesti.

Seuraaminen juoksussa 10 askelta: Hiirellä on taipumus kiihtyä liikaa. Sisällä sujuu jonkinverran, se paljon riippuu omasta kehonkielestä ja innostuksesta. 

Käännökset sujuu jos seuraaminen sujuu.

Pysähdystä pitää reenata just imuttamalla niin että Hiiri tajuaa jäädä perusasentoon.

Istuminen: pitää harjoitella hiukan, sujuu jo jonkinverran mutta koira tarttee paljon apuja.

Liikkeestä maahan, ohjaaja jatkaa 30 askelta, kääntyy koiraa päin ja merkistä käskee luokse: on meillä sujunut ihan suhteellisen hyvin, pitää vaan ulkona reenata sitä, etäisyyttä ja kärsivällisyyttä sekä hiukan luoksetuloa.

Paikallaolo häiriön alaisena: ohjaaja on ainakin 30 askelta koirasta ja selin. 10 minuuttia pitää ainakin kestää. Tätä pitää todellakin harjoitella, tällä hetkellä koira pysyy häiriöttömässä tilassa (sisällä) hiukan aikaa mutta on silti kärsimätön.

Tällä viikolla aattelin että keskiydytään seuraamiseen ja paikallaoloon. :) Katotaan viikon päästä miten meidän BH-treenit ovat menneet.

Kohta meillä varmaan alkaa TOKO-kurssi taas, mutta en ole varma jatketaanko me ihan sitä tokoilua sitten enää sen kurssin jälkeen. Voi olla että mä tyydyn siihen että reenatan perus-BH liikkeitä eikä enää viilata muuta niin paljon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti