keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Keskiviikkotreenit ja terveystuloksia

Muistinkohan viime viikolla näitä kirjoittaa? Noh... anyhow. Tiistaina tuli Hiiren terveysjutut Kennelliitosta, lonkat oli B/B ja kyynärrät 0/0 eli tyytyväisiä ollaan.

Tällä viikolla tuli oltua metsässä hakureeneissä, Hiirellä oli kolme valmista maalimiestä, kaikki kolme meni hyvin. Ei ollut motivaationpuutetta vaikka metsässä oli kosteaa. Aika paljon Hiiri kyllä menee oman nenän mukaan niin me varmaan tulevaisuudessa päädytään pelastuskoirapuolelle kokeitten puolesta.

Maalimieskäyttäytyminen on parantunut huimasti ja Hiirtä ei enää tartte haukuttaa vaan välillä vaan käskyttää maahan jos se tulee liian liki. Yksi maalimies kolmesta joutui "maahan" käskyä käyttämään niin siinäkin ollaan menossa parempaan suuntaan.

Ekaa kertaa kokeilin tottelevaisuutta niin että Hiiri meni kokoajan ilman hihnaa, alussa oli hiukan tökeröä, ei meinannut korvat löytyä ja koira haahuili hiukan mutta tokan maalimiehen jälkeen tajusi pysyä lähellä ja käyttäytyä ennenku sai luvan lähteä maalimiestä hakemaan.

Ihan onnistunut treenisessio siis, itse olen kovin tyytyväinen! Kohta tartutaan siihen tottikseenkin kunnolla, jospa ensi keväällä tai kesällä (viimeistään kyl syksyllä) päästäisi ekaa kertaa BH:ta koittamaan. Huimat on meillä tavoitteet. :D BH:n jälkeen sitten varmaan pelastuskoirakokeisiin (ja siinä riittää reenattavaa).

Tuulitreeniä pitäisi päästä harjoittelemaan kunnolla jossain vaiheessa että taas itse oppisi paremmin lukemaan koiraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti