keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Keskiviikkohaku

Tänään käytiin taas treeneissä ja vihdoinkin on ruvennut menemään paremmin!

Oltiin metsässä, tuuli puhalsi hienosti ja Hiirellä oli kaks maalimiestä siel valmiina jotka sitten liikkuivat eteenpäin, yhteensä neljä tuli siis haettua. Ekaksi ajattelin lähettää Hiiren oikealle keskilinjasta mutta tuuli tietysti tuli vasemmalta puolelta ja minä puusilmä en huomannu että koira sai vainun. Hiiri teki hienon piruetin mun edessä ja ampaisi suoraan vasempaan etukulmaan. On mulla sitten taitava koira. :D

Sen jälkeen kyllä haki maalimiehet sieltä mihin osoitin.

Maalimieskäytöstä me nykyään reenataan, Hiiri haukkuu hienosti eli siitä ei tarvitse murehtia mutta se käytös... Hän tulee aivan liian lähelle, hyppii päin ja puree purkkia. Kokeiltiin niin että maalimies käski koiraa maahan ja se toimi suht hyvin. Pitää hiukan tota miettiä että miten toimisi tulevaisuudessa.

Muihin asioihin, ensi viikolla ei ole reenejä kun me mennään tiistaina lonkka ja kyynärkuvauksiin. Sitä mä täällä jännäilen kovasti!

Lauantaina mennään Porvooseen näyttelyyn.

Ja mitäköhän vielä...? Kohta pitäisi alkaa meidän toko-kurssi, sain jonkinmoisen varoitusviestin siitä että ne on pistämässä ryhmää kokoon, saa kattoa milloin ja mihin aikaan se tulee olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti