torstai 23. elokuuta 2012

Temppukoulu alkakoon!

Aloitin pienen temppukoulun, että saataisi pikkuhiljaa enemmän kärsivällisyyttä. :D Ja mm. aivotyöskentelyn takana, toi nyt välillä on tosi kärsimätön ja turhautunut niin näitä helpompia ja hauskempia temppuja voisi opettaa.

Suunnitelmissa olisi ensin opettaa "pyöri" sanalla sitä että Hiiri pyörii ympäri. Sitten laajennetaan ja ruvetaan pujottelemaan keittiössä, tietysti taas houkuttelemalla. Heti kun turhautuu edes vähäsen niin namit menee pois.

Tavoite olisi joskus päästä siihenkin vaiheeseen että Hiiri ite tarjoaa temppuja turhautumatta.

Harjoiteltiin pari kertaa pyörimistä, Hiiri tajusi äkkiä mutta rupesi parin kerran jälkeen haukkumaan niin lopetettiin treeni heti. Nyt taas odotan että hän rauhottuisi, tavoitteena on tänään saada kolme kertaa putkeen koira pyörimään namin avulla ilman turhautumista.

Toisella kerralla päästiin ekasta pyörähdyksestä toiseen, mutta sitten Hiiri taas haukkui. Selvästi pitää kärsivällisyyttä harjoitella. Nyt kestää kyllä rauhoittuminen varmaan lyhyemmän ajan kun se rupee tajumaan että me ei tehdä mitään jos se käy kierroksilla. Koira ei ole olemassakaan kunnes se on rauhoittunut. Täysi ignooraaminen.

Kolmantena kerralla Hiiri oli sitten rauhoittunut. :D Vedettiin komeasti ympäri ne kolme kertaa, sit otettiin vähän tassunantamista (mitä sekin se muisti edelliseltä kerralta, hienosti tarjosi tassua ja otettiin myös toinen tassu käyttöön, loppuhuipennuksena vaadin molemmat tassut ilmaan ja sekin onnistui. :D Nyt on tyytyväinen ohjaaja!

Jos illalla ottaisi sitten myöhemmin vielä vähän avainetsintää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti