torstai 16. elokuuta 2012

Keskiviikkotreenit

Keskiviikolla käytiin taas reenailemassa, ja hyvinhän se meni nytkin.

Oltiin metsässä missä on hyvä keskilinja, ja siellä oli sitten pistetty meille kolme valmista maalimiestä, jonka tehtävänä oli kans haukuttaa Hiirtä.

Motivaatiota löytyi paljonkin, Hiiri oli niin innostunut että melkein veti kierroksia jo ennenku aloitettiin, sain sen kummiskin ihan nätisti viereen istumaan. Mulla ei oikeastaan ollut hajua miten toimia kun en ite tiennyt missä maalimiehet on (niinkuin kokeissakin ei tiedetä!) niin pistin Hiiren vaan menemään ekaksi yhdelle puolelle ihan keskilinjan alusta.

Ja Hiiri ei epäröinyt sekuntiakaan. Se ampaisi kovaa vauhtia suoraa linjaa yhden pusikon luo ja rupesi haukkumaan. Olihan se maalimies siinä. :D

Sen jälkeen päätin pistää Hiiren katsomaan toista puolta, MUTTA... Tuuli tuli edelliseltä puolelta ja Hiiri sai vainon toisestakin maalimiehestä, niin sen sijaan että olisi katsonut sitä paikkaa mihin pistin sitä niin se meni nenän mukaan ja ampaisi suoraan toisen maalimiehen luo. Ei sinne minne olin ajatellut sitä lähettää mutta ei siinä nyt niin väliä kun kummiskin löysi sitten sen toisen maalimiehen. Taas haukkui ihan kiitettävästi ja äkkiä tulin perässä.

Sitten uusi yritys, päätin lähettää Hiiren ihan vaan keskeltä keskilinjaa taas sinne toiselle puolelle (ajattelin että ei ne varmaan pistäneet kolme maalimiestä samalle puolelle, heh), ja vaikka tuuli tuli ihan väärästä suunnasta niin jumalauta, kyllä Hiiri sen löysi. Ampaisi taas suurin piirtein suoraan maalimiehen luo.

On mulla sitten taitava koira! :D

Lopuksi otettiin pikku näköpako, tarkoituksena reenata naksuttimen kanssa sitä että Hiiri oppisi pitämään etäisyyttä maalimieheen ja menemään maahan. Se onnistui ihan kiitettävästi, Hiiri ei tällä kertaa heti löytänyt miestä, se hetken aikaa kiersi (se oli taas sillä "vaikealla" puolella), kerran jopa katsoi mua ja haukahti turhautumista (juuu, ei äiti auta tässä XD). Sit se sen löysi ihan ite ja palkkaaminenkin meni hyvin, maalimies sai sen menemään maahan ja naksutti, sitten vasta palkkas.

Pitää muistaa että laittaa maalimiehet työskentelemään ton naksuttimen kanssa ainakin kerran/treeni.

2 kommenttia:

  1. Hehei, sähän olet palannut tauolta takaisin. :)

    Myö ollaan tulossa perjantaina ja lauantaina sinne suunnalle, mutta ei ole Viima mukana. :( Olis kiva nähdä pitkästä aikaa kyllä. Se mettäviikonloppu pitää toteuttaa. Jos ei muuta, niin ainakin yksipäiväisenä. :)

    VastaaPoista
  2. Perjantaina ollaan viel maisemissa, lauantaina lähetään ajoissa ajamaan Tervakoskea päin ja sit sieltä Porvooseen. :)

    VastaaPoista