keskiviikko 8. elokuuta 2012

Keskiviikkohaku

Käytiin taas hakua reenailemassa, tällä kertaa ihan vakioseuran kanssa. (viimeksi tuli kesäleirillä hiukan hakua tehtyä)

Uusia ideoita oli leiriltä tarttunut mukaan, päätin että Hiirelle voi pistää vaikeitakin valmispiiloja ja käskin maalimiehet myös haukuttamaan. Ja tulihan se haukku sieltä, melko paljonkin. :D Ja Hiiri nätisti löysi piilot, vaikka osa oli ihan betoniputkien sisällä.

Tulevaisuutta varten pitää vaikeuttaa homma (välillä varmaan joutuu palaamaan taaksepäinkin) koska homma jo sujuu niin hyvin. Jos ollaan raunioalueella niin sitten umpipiiloja vaan kehiin, mahdollisesti myös maalimiehiä ylös torneihin. Jos ollaan metsässä niin taidan pistää kaksi maalimiestä molemmin puolin keskilinjaa jotka sitten liikkuvat eteenpäin kun koira on löytänyt sen. Että olis periaatteessa valmiita piiloja jotka sitten siirtyvät kun mennään hakemaan toista puolta.

Jänskättää, Hiiri rupee jo olemaan aika pro. Meidän kannattaa varmaan satsata BH-kokeeseen nyt ihan kunnolla, ajattelin perjantaina mennä meidän kenttävuoroon vähän katsomaan sitä tottispuolta, se on nyt listalla kans että päästäis sitten BH:n kautta hakukokeisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti