keskiviikko 22. elokuuta 2012

Astetta haastavammat reenit

Nyt tuli hiukan takapakkia hakuhommassa. :) Parina viime kerroilla on mennyt niin hyvin että uskoin että varmaan etsii taas samalla lailla niitä puoliumppareita ja semmosia. Noh...

Ensinnäkin oli semmosia ihmisiä vaan mukana mitkä eivät ole nähneet tätä koiraa pitkään aikaan, ja reeniohjaajakaan ei ole ihan perillä nyt missä me ollaan. Ite olen tosi huono selittämään.

Ei tässä vielä mitään mutta raunioradalla oli vielä normaalia vähemmän tuulta, eli ei yhtään. Pari viikkoa sitten Hiiri olisi tämmöset piilot kyllä löytänyt ja suht helposti, nyt tapahtui sarja virheitä.

Ensinnäkin mun, ohjaajan pitää olla enemmän systemaattinen raunioradalla. En saisi antaa sen irrota musta ihan niin paljon, kun nyt se veti yksikseen piiloja läpi niin että en nähnyt siellä jossain. Enemmän partiointimeininkiä mukaan siis.

Toiseksi se turhautui niin paljon että rupesi muutenkin haukkumaan. EI saa tulevaisuudessa tapahtua, se haukkuminen kuuluisi tapahtua ainoastaan maalimiehen luona. Eli mun pitää olla tosi tarkkana siinä ettei ole koiralle liian vaikeita piiloja.

Muuten Hiiri kyllä löysi kaikki piilot ja otti vainua ilmasta, turhautui vaan hiukan liikaa ja teki välillä sijaistoimintaakin ja jäljesti edellisiä maalimiespiiloja.

Ensi kerralla vedetään ihmiset puskissa-reeniä missä kukaan ei saa olla liian vaikeassa paikassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti