maanantai 16. huhtikuuta 2012

Viikon reenailut (hiukka laiskuutta bloginpäivityksessä...)

Keskiviikkotreeneissä tehtiin tuulitreeniä, eli tyyppi pellolle piiloon, käveltiin koiran kanssa ja kun sai tuulesta vainun niin päästiin irti. Hiiri veti loistavasti, tajusi ottaa tuulesta hajun ja teki töitä kunnolla. :)

Tokossa ollaan otettu aika iisisti, lähinnä reenailtu sivu-käskyä ja uusina projektina ei ole toko vaan NÄYTTELYHÄKKI.

Käytiin siis näyttelyssä ja sieltä tarttui semmonen mukaan. :P Ja nyt reenataan kauheasti sitä että Hiiri viihtyisi häkissä, mä oon mm. syöttänyt sitä siellä ja se edelleenkään ei tykkää mennä sinne, menee vaan jos on pakko.

Näyttely meni muuten hyvin, oltiin 14.4 Vaasan KVssä ja tuomarina oli Raimo Viljanmaa. Hiiri veti koko homman mörköilemättä ja hurmas kehän laidalla kasan ihmisiä. Se on vaan niin hellyttävä. Tuloksena EH jo seuraava arvostelu:
Takaliike voisi olla tehokkaampi. Hyvä pää ja korvat. Voisi ilmetä (?) reilummin urosta. Kuiva kaula, rungoltaan sopivan voimakas. Mittasuht. oikea. Rinta vielä hieman kapea, kokonaisuuteen sopivat raajat. Häntä kiertyy selälle turhan voimakkaasi, turkki voisi olla hieman karkeampi, muuten hyvä. 


Olen ihan tyytyväinen, huonomminkin on mennyt. :P Toukokuun näyttelyiden jälkeen katson sitten minne me seuraavaksi mennään.

Hiiri muuten kans mitattiin nyt sillai virallisesti, 50 cm sanoi tuomarin mittauskeppi. :P

2 kommenttia:

  1. Ostitko kevythäkin vai metallisen?

    VastaaPoista
  2. Ihan metallisen, mul on tavoitteena ottaa sitä mukaan lappalaisleirille niin että Hiiri voi olla siin jos on joku luento tms et sen tarttee jättää yksin. Muutenhan aattelin asua teltassa. :D Hullu olen.

    VastaaPoista