lauantai 21. huhtikuuta 2012

Nyt alkaa intensiivireenit!

Menin sitten ilmoittamaan meidät möllitokoon 6.5.Pirkkalassa. :D Ei hemm... Siinähän on seuraavat liikkeet: luoksepäästävyys, paikallamakuu hihnassa 1 min, seuraaminen hihnassa ja ilman, liikkeestä seisominen ja maahan, luoksetulo ja estehyppy sekä kokonaisvaikutus. 


Luoksepäästävyydessä ei nyt mitään ongelmaa, paikallaanmakua tarttee kamalasti nyt reenata ulkona, samoin seuraaminen ja liikkeestä seis ja maahan. Luoksetulo pitäis sujua ihan hyvin jo nyt, samoin estehyppy. Jänskättää! Nyt on seuraaminen harjoitettava ja paljon!


Illalla tehtiin oikein kunnon ulkoreenit häiriössä, kai niitä on pakko ruveta nyt päivittäin tekemään. Ensin kesti aikaa ennenkuin sain Hiiren keskittymään siihen mitä sanoin, sen jälkeen kun rupes keskittymään niin meni seuraaminen ihan hyvin, paremmin kyl ilman hihnaa... Paikallamakuu menee ihan jees, samoin luoksetulo mutta se liikkeestä seis ja liikkeestä maahan... Huoh. Mun pitää ite pysähtyä ja auttaa käsimerkillä, etenkin siinä kun menee maahan kun Hiiren mielestä maahanmeno ulkona on ällöä, etenkin nurtsilla. Ainakin tietää nyt mitä harjoitella.

1 kommentti: