tiistai 6. maaliskuuta 2012

Koirarinkka Ruffwear Palisades Pack

Hankin tossa aikaisemmin talvella tämmösen Hiiren käyttöön, ja kovasti harjoitellaan sen kanssa aina välillä.

Ensikokemus Palisades-rinkasta on ihan hyvä. Se vaikuttaa kestävälta, Hiirelle meni niinkin iso koko kuin M, ja rinkassa on jonkinmoiset juomapussukat (mitkä mun mielestä on kyl hiukan turhia) niin koira saa kannettua omat vedet jos on tarvis. Reppuosa on iso ja istuu hyvin. Valjasosa menee kahella remmillä kii mahan alla, ja sit osa menee niskan ympärillä ja yhtä etujalkaa pitää nostella valjaisiin, ihan niinkuin perus y-valjailla.

Valjaat on tosi käteviä, reput tulee kiinni valjaisiin neljällä soljella niin reppuja voi nostaa pois taukopaikoilla. Valjaat saa myös hyvin säädettyä ja istuu tosi napakasti sit ku säädöt on tehty.

Mä oon toistaiseksi vaan harjoitellut kerran koko reppusetin kanssa, Hiiri ei todellakaan tykkää repuista, valjaat se kestää ja vaan hetken luimistelee surkeana mut jos on koko reppusysteemi päällä niin silloin mennään koko lenkki surkeana ja luimistellen. Mutta kyllä se niihin tottuu, sentään on niin tottelevainen että suostuu kävelemään reput selässä niin ei pitäis olla mitään ongelmia.

Pistän enemmän kokemuksia sit kun näitä on käytännössä kokeiltu, lopussa kuva surkeasta reppusankarista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti