keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Eilisen hakutreenit

Noh, se ois voinut mennä paremmin... Mutta ainakin tiedän nyt mitä harjoitella!

Mentiin paikalle ajoissa ja kävellytin Hiirtä hiukan lähistöllä, silloin hän oli viel tosi virkeissään ja energinen. Harjoiteltiin jotain pientä tokojuttuakin siinä välissä.

Sitten ite treenit alkoi, ja mulla kasvoi kyrpä otsaan. Mua jostain syystä otti päähän, ehkä se oli tän päivän stressi joka sit saavutti mut. Ei auttanut se että treenit venyi ja venyi ja Hiiri oli vasta viimeisten joukossa.

Ja sit ku otin koiran autosta niin oli selvää että se oli nukkunut koko sen kaksi tuntia mitä oli odottanut, koko koira oli ihan RAATO. Semmonen mitä Hiiri välillä on, tosi apaattinen ja välinpitämätön. Yritin siinä sitten herätellä sitä matkalla autosta muun porukan luo, mut ei se oikein reagoinut millään mun feikki-energisyyteen eikä ees nakkeihin. Stna.

Oli tosi apaattiset treenit. Hiiri kyl etsiskeli kaikki maalimiehet käsiinsä, mut sillai HITAASTI ravaen ja pari kertaa herpaantuikin täysin, mm. narttupissaa rupes yhes vaihees lipittämään. Mun on pakko keksiä joku keino millä ton sais hereille jos se sattuu olemaan noin raato mitä se nyt eilen oli... Huoh.

Ainakin se tuli luokse ja otti kontaktin (vaikka olikin semmosta -.- onks pakkoooooo -kontaktia)...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti